neděle 28. dubna 2013

Zrní - Tokio

Ne že by to bylo úplně k tématu, ale.. Taky se Vám stává, že když se potřebujete na něco soustředit, mají myšlenky největší tendenci ubíhat nškam úplně jinam a naopak, když se jdete odreagovat, všechno kolem Vás křičí a upomíná na nedodělanou práci. Já takhle vyrazila ver čtvrtek večer na koncert kapely Zrní, celá natěšená, no a pak spoustili tuhle písmičku a první, co mne napadlo bylo: Tý brďooo, "...spolklo mne to město nad řekou.."", on snad zpívá o mém slotu u Vltavy.. :-D Občas si připadám jako úchyl, snad nesjem sama. :-D

pátek 26. dubna 2013

Pokoření InDesignu?






Konečná (snad) podoba fólie. Nahoře celý náhled, dole detaily 1 : 1, nebo aspoń si myslím, že jsou 1:1.

pondělí 22. dubna 2013

S zase ta folie..



Po zjištění, že se mi to tam v původní šíři nevleze, neb skleněná deska, na kterou se to lepí je krátká a dodání nástřelu doprovodného textu.  Pokus s zprůhledněním se zatím nedaří, má myšlenka, že to dám tečkovanou šrafou a ono to bude míń výrazné narazila na odpor PDFek zobrazovat tento typ šrafy - prostě to celé zmizí, neřád. Tak to zkusím méně výraznou barvou.



potisk folie - návrhy


 Návrhy na potisk folie (na modelu bude nalepená na průhledné boční stěně). Nejvíc se mi zatím líbí ten nejzelenější model, ale trochu se bojím, že je to moc přeplněné. Budu ráda za každou připomínku, komentář apod. teda pokud to tady někdo vůbec čte. :-) Obrázky doporučuji rozkliknout na větší velikost.


Zamítnuté střešní zahrady

Tento návrh je sice už pasé, dávám ho sem  spíš pro archivaci nápadů, ke kterým je možné se někdy vrátit. Pěstírnu je v podstatě betonový bunkr chránící sklizeń před nezvanými návštěvníky. Na střeše vzniká volný prostor, plně odříznutý od provozu, zelenou zahradu jse m chtěla využít za prvé jako dobrou reklamu, na vše zelené uvnitř, za druhé jako dobrý skutek pro obyvatele bytovek v okolních slotech.